Nuori yrittäjä tuo iloisia palveluja senioreille

Ilostu Oy tuottaa seniorin kotiin tukipalveluja iloisella, positiivisella ja joustavalla asenteella Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Palvelujen skaala on laaja: kodin arkiaskareista, siivoamisesta, saattoavusta, lomakkeiden täyttöavusta ja älylaitteiden sekä internetin opastuksesta aina kaupungilla kahvitteluun tai lounastamiseen. Toimintaperiaate on, että seniorin kotona käy aina sama ihminen.
 

On paljon senioreja, jotka kaipaavat enemmän seuraa ja toisen ihmisen läsnäoloa. He toivovat aitoja keskusteluja, iloista piristävää tekemistä ja kodin ulkopuolella käymistä niin kuin kuka tahansa. Ilostu Oy haluaa vastata tähän tarpeeseen, sillä ihmisen hyvinvointi lähtee hyvin pienistä asioista, joita vaalimalla elämään syntyy positiivinen kierre ja hyvän määrä lisääntyy.

Koulunpenkiltä yrittäjäksi

Ilostu Oy:n perustaja Iida Kujanpää valmistui syksyllä 2016 liiketalouden tradenomiksi. Opintojensa aikana hän suuntautui yrittäjyyteen. Idean yrityksen perustamisesta ja liikeideasta Iida sai jo vuonna 2013, kun hän näki kahvilassa iäkkäiden rouvien ystäväseurueen, jossa kippistettiin kuohuvalla. Silloin heräsi kysymys: kuinka moni yksinäinen tai apua tarvitseva elää kotona toivoen samanlaisia iloisia kokemuksia?

Ilostu Oy, www.ilostu.fi

 


  • Hoikka koira voi hyvin

    Ylipaino on yleisin ravitsemuksellinen virhe lemmikeillä länsimaissa. Arvioiden mukaan noin neljäsosa koirista on ylipainoisia. Helpointa on huolehtia siitä, että koira pysyy koko ajan ihannepainossaan, mutta laihduttaminenkaan ei ole mahdotonta.

  • Kauppa käy Lanttilassa

    Viime elokuussa pääkaupunkiseudun suurimman kirppiksen Perhekirppis Lanttilan toiminta siirtyi Vantaan Petikkoon, mistä oli löytynyt uudet toimitilat.  

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely