Vuolukivikiuas pienin suojaetäisyyksin

Tulikiven ensimmäinen seinäkiuas Routa on tyylikkään pelkistetty, mutta ulkomuoto ei ole sen ainoa etu. Syvyydeltään vain 30-senttinen vuolukivikiuas sopii löylynlähteeksti myös pienempiin saunoihin, sillä sen suojaetäisyydet ovat pienet. Suojaväli lauteisiin on pienimmillään vain 20 millimetriä ja seinään 50 millimetriä. Vastukset on sijoitettu niin, että kivitila on jäänyt mahdollisimman suureksi.

Vaakauritettu vuolukiviverhoilu varaa lämpöä ja luovuttaa sitä pitkään verrattuna teräskiukaisiin. Routa-kiuas kuivattaa lauteita ja muita puuosia vielä pitkään saunomisen jälkeen.
Routa-kiukaan on suunnitellut Tulikiven Design Manager Mika Moilanen. Kiukaasta on kolme eri teholuokkaa: 9, 6 ja 4,5 kilowattia. Kiuas käy tilavuudeltaan 3–13 kuutiometrin kokoisiin saunoihin. Routaan voi valita joko manuaalisen tai elektronisen ohjauksen. Routa-kiukaan ohjehinnat alkavat 950 eurosta.


  • Katse keväiseen keittiöön!

    A la Carte ja Petra –keittiöiden kotimaisuus ja laadukas suunnittelu- ja asennuspalvelu ovat etusijalla Suomen 33 Keittiömaailma -myymälässä. Pääkaupunkiseudun kuuden Keittiömaailman asiakaspalvelusta vastaa 20. juhlavuottaan viettävä Suomen suurin keittiöiden jälleenmyyjäyritys.

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely