Huippuohut OLED tv on vain 2,57 milliä paksu

Korealainen LG tuo markkinoille uuden OLED-sukupolven  tv:n, joka on niin ohut, että se kiinnitetään seinään magneeteilla, koska ruuvit olisivat siihen liian paksuja. Kaikki muu tuotteen elektroniikka on asennettu erilliseen alustalaitteeseen, joka on yhdistetty kuvapaneeliin erittäin ohuella ja huomaamattomalla kaapelilla. Tämä tekee kuvaruudusta erittäin kevyen.

Tv:stä on saatavilla 65 ja 77 tuuman versiot ja painoa 65 tuumaisella mallilla on 1,9 kg. Yhteydet muihin laitteisiin muodostetaan alustalaitteen kautta, minkä ansiosta televisioon kytketyt kaapelit eivät pilaa sisustusta. Alustan ylöspäin suunnatut kaiuttimet ja Dolby Atmos -teknologia tarjoilevat äänentoiston sekä visuaalisen elämyksen.

TV noudattaa LG:n ”less is more” –filosofiaa. Kaikki turha on karsittu pois, jotta huippulaadukas kuvaruutu saa ansaitsemansa huomion. 65-tuumaisen mallin OLED-paneeli on vain 2,57 millimetriä paksu, joten television ja seinän väliin ei jää rakoa.

Tietoa tv:n saapumisesta kauppoihin ei ole vielä julkistettu


  • Katse keväiseen keittiöön!

    A la Carte ja Petra –keittiöiden kotimaisuus ja laadukas suunnittelu- ja asennuspalvelu ovat etusijalla Suomen 33 Keittiömaailma -myymälässä. Pääkaupunkiseudun kuuden Keittiömaailman asiakaspalvelusta vastaa 20. juhlavuottaan viettävä Suomen suurin keittiöiden jälleenmyyjäyritys.

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely