Kokolattiamatto on lattiapintojen uusi musta

Kuva: Byggmaxissa myynnissä oleva pirteän liilan värinen Tivolimatto, joka on valmistettu polypropeenista. Nukka on 10 mm paksua ja leikattua, eli maton pinta on tasainen. Matto on tulenkestävä ja käsitelty antistaattisesti. Matto myös hengittää, joten se ei kerää kosteutta. Matto sopii hyvin yhteen myös lattialämmityksen kanssa.

Moderneja, tyylikkäitä ja ominaisuuksiltaan kehittyneitä kokolattiamattoja pyritään tuomaan suomalaisiin koteihin. Ruotsalainen Byggmax, joka monelle rakentajalle on tunnettu kapeista valikoimista, mutta kilpailukykyisistä hinnoista on ottanut valikoimiinsa kokolattiamatot.

Miksi kokolattiamatto?

Maton puhtaanapito on helppoa likaa hylkivien materiaalien ansiosta ja pääsääntöisesti imurointi riittää pitämään maton siistinä. Lisäksi matto eristää tehokkaasti ääntä, joten se on mukava materiaali esimerkiksi yläkerran tiloihin, portaikkoihin tai kotiteatterihuoneeseen.

Lapsiperheelle kokolattiamatto on turvallinen valinta, koska se ei ole liukas. Näin talven kynnyksellä matto tuntuu myös lämpimältä ja pehmeältä jalan alla.

Kokolattiamatto voi nykyään tulla kyseeseen myös allergiakodissa, sillä matto sitoo pölyä ilmasta, jonka ansiosta sisäilma on raikkaampaa.


  • Katse keväiseen keittiöön!

    A la Carte ja Petra –keittiöiden kotimaisuus ja laadukas suunnittelu- ja asennuspalvelu ovat etusijalla Suomen 33 Keittiömaailma -myymälässä. Pääkaupunkiseudun kuuden Keittiömaailman asiakaspalvelusta vastaa 20. juhlavuottaan viettävä Suomen suurin keittiöiden jälleenmyyjäyritys.

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely