Mobiilisovellus auttaa oikean eristeen valinnassa

Juuri ennen vuodenvaihdetta julkaistiin Knauf Insulationin älykkään sovelluksen ruotsinkielinen versio, joka auttaa valitsemaan oikean eristeen rakennuksen kaikkiin tiloihin ja osiin. Vuonna 2017 Knauf Insulation Nordics -sovellus julkaistaan myös norjaksi, tanskaksi ja suomeksi.

– Haluamme helpottaa asiakkaidemme työtä. Siksi olemme kehittäneet mobiilisovelluksen, joka antaa nopeasti oikeat vastaukset moniin urakoitsijoiden esittämiin eristämistä koskeviin kysymyksiin, Knauf Insulation Nordicin tekninen johtaja Kenneth Ingemarsson kertoo ja jatkaa:

– Mielestämme sovellus täydentää mainiosti asiakaspalveluamme, teknistä tukeamme ja verkkosivustoamme. Olen varma, että siitä on hyötyä asiakkaillemme.

Sovelluksella voi esimerkiksilaskea rakennuksen kaikkienosien ja tilojen eristystarpeen.Siinä on myös tietoja U-arvoista, akustisista ominaisuuksista ja palonkestävyydestä. Sovelluksesta löytyy myös tietoja Knauf Insulationin kaikista tuotteista, muuntotaulukoita sekä lähimmän jälleenmyyjän yhteystiedot.

Knauf Insulation Nordics -sovellus on saatavilla sekä iPhoneen että Android-laitteisiin. Sovellus on tietenkin ilmainen.

 

 


Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely