Kylpyhuoneen kevytremontti - vihreä vaihtoehto

Kylpyhuoneen laattapintojen kulahtanut ilme saadaan säihkyväksi tehopesulla, saumojen korjauksella ja pintojen nanokäsittelyllä. Lopputuloksena on puhdas ja likaa hylkivä pinta.

Jos kylpyhuoneen tai wc:n yleisilme alkaa olla pinttyneen likainen, ei tila välttämättä tarvitse kymmeniä tuhansia maksavaa remonttia.

Pääkuvassa tuttu tilanne monesta kylpyhuoneesta. Pyykinpesukoneen alle on pinttynyt tummaa likaa. Laattojen saumat ovat kautta kylpyhuoneen muuttuneet tummiksi lian ja homekasvuston vaikutuksesta.  Ammattilaisten tekemä tehokas pesu puhdistaa laattojen pinnat ja saumat. Sen jälkeen saumoja korjataan ja silikonisaumoja uusitaan tarpeen mukaan. Lopuksi pintaan tehdään nanokäsittely, joka tekee pinnan likaa hylkiväksi ja helpoksi puhdistaa.
Tässä kuvassa kevytremontoitu kylpyhuone jälleen katseenkestävänä.

Kevytremontti on nimensä mukaisesti nopea ja edullinen tapa uudistaa laatoitettu tilan pinnat. Pääkaupunkiseudulla kevytremontteja tekevän Abatto Oy:n Mikko Uuspelto kertoo kysytystä palvelusta. ”Ensin pesemme pinnat äärimmäisen tehokkaalla mutta luontoystävällisellä aineella niin, että laattojen saumatkin puhdistuvat. Tarpeen mukaan saumoja korjataan ja nurkkien silikonisaumoja uusitaan. Lopuksi pintaan tehdään läpinäkyvä nanokäsittely, joka antaa likaantumissuojan.”

Nanokäsittelyllä helppohoitoisuutta

Nanokäsittely muodostaa pintaan likaa hylkivän pinnan. Pysyvä kyllästys kestää 8-10 vuotta. Puhdistaminen on jatkossa helpompaa, pesuainetta säästyy ja luonto kiittää. Kyllästys ehkäisee myös vesivahinkoja ja homekasvuston kehittymistä, säilyttäen kuitenkin pintamateriaalin hengittävyysominaisuudet.

Pieni kylpyhuone 1000-1400 euroa

Kevytremontti kuulostaa järkevältä vaihtoehdolta. Uuspelto kertoo pesun, saumojen korjausten ja nanokäsittelyn maksavan noin 1000-1400 euroa pieneltä kylpyhuoneelta. Aikaa työhön kuluu noin päivän verran. Nanopinnoitteelle yritys myöntää viiden vuoden takuun.

Lisätietoja abatto.fi


Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely