Kylpyhuoneremontti helposti mikrosementillä

Vanhahtava kylpyhuone voidaan remontoida tyylikkääksi asentamalla laatan päälle mikrosementti.

Mikrosementti on viime vuosina noussut skandinaavisen sisustuksen uudeksi suosikkipintamateriaaliksi. Se ei kuitenkaan ole mikään uusi tuote, vaan on ollut käytössä Etelä-Euroopassa jo kauan. Ensimmäiset mikrosementit tulivat Suomeen markkinoille noin kymmenen vuotta sitten. 

Mikä on mikrosementti?

Mikrosementillä tarkoitetaan noin kahden millimetrin paksuista saumatonta pinnoitetta, joka sopii kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Kosteissa tiloissa mikrosementin voi asentaa olemassa olevan laatoituksen päälle, jos sen alla on ehjä vesieristys. Erityisen suosittua mikrosementti on kylpyhuone- ja wc-tiloissa, kun laatoitus ei syystä tai toisesta miellytä.

Käyttökohteita mikrosementillä on lukuisia. Mikrosementin avulla voidaan tehdä eläväpintainen ja hyvin kulutusta kestävä pinnoite lattioihin, seiniin, välitiloihin, pöytiin, huonekaluihin sekä ammeisiin. Mikrosementti sopii myös takkojen ja ulkokalusteiden pinnoitteeksi. 

Mikrosementti tuntuu jalan alla pehmeältä ja lämpömältä ollen samalla helppohoitoinen ja likaahylkivä.

Pisarameri on alan ammattilainen

Mikrosementtien asennuksiin ja myyntiin on pääkaupunkiseudulla erikoistunut
Pisarameri. Myymälät sijaitsevat Espoon Merituulessa sekä Vantaan Varistossa. Remonttiprojektit toteutetaan asiakkaan toivomassa laajuudessa vesieristyksistä valaistuksiin. Putki- ja sähkötöiden osalta hyödynnetään yhteistyöverkostoa. 

Vuosien kokemus mikrosementtien asentamisesta

Yrityksellä on vuosien omakohtainen kokemus Pavicem -mikrosementtituotteista. Valmiiksi värjättyjä mikrosementtijauheita on saatavilla noin kuusikymmentä eri värisävyä. Materiaalien kokonaishinnat vaihtelevat määrän, värin ja käyttötarkoituksen mukaan. Pääsääntöisesti märkätilan lattioiden materiaalien neliöhinnaksi tulee noin 55 € /m2 pohjustuksineen ja märkätilan seinien osalta 35 € /m2 pohjustuksineen. Valmiille pohjalle tehtäessä mikrosementin neliöhinta on 25 € / m2. Materiaalien menekkiin vaikuttavat laattojen saumojen syvyydet, pohjan epätasaisuudet, haluttu pinnan ulkonäkö ja mikrosementin väri. 

Asennuksista kannattaa pyytää usein urakkatarjous, mikä helpottaa kokonaiskustannusten arviointia.

Kylpyhuoneen mikrosementin sävynä kylmän harmaa usva.

Mikrosementti

Mikrosementti sopii käytettäväksi kosteiden tilojen pinnoittamiseen joko vanhan laatan tai vesieristeen päälle (kylpyhuoneet, kodinhoito-huoneet, wc-tilat, saunatilat). kuivissa tiloissa koville pinnoille, kuten lattioille, keittiön välitilaan ja takkapinnoille ulkotiloissa terasseille ja  sisäänkäynneille sisustustuotteiden pinnoittamiseen, kuten pöytälevyihin ja hyllyihin

Pisarameri Showroom & Myymälät
Espoon kauppakeskus Merituuli 
Isonniitynkuja 2, Espoo
Puh. 044 97 87 299

Vantaa kauppakeskus Viisari
Martinkyläntie 47, Vantaa
Puh. 040 755 90 31
http://pisarameri.fi


Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely