Täyden palvelun kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on iso projekti sekä ajallisesti että rahallisesti. Lisäksi siihen sisältyy paljon erilaisia työvaiheita sekä materiaalivalintoja. Kylpyhuoneremontti voidaan suorittaa myös avaimet käteen periaatteella ennalta sovittuun hintaan.

Nemo Kylpyhuoneremontit Oy on Uudellamaalla toimiva ”avaimet käteen” -kylpyhuone- ja saunaremontteihin erikoistunut palveluyritys. Yrittäjinä toimii kaksi kokenutta ja ammattitaitoista kylpyhuonealan ammattilaista. Kokemusta kosteiden tilojen saneerauksista on yhteensä reilun 40 vuoden ajalta. Lisäksi organisaatioon kuuluu lähes 20 saneerausalan ammattilaista, jotka ovat valikoituneet joukkoon vuosien yhteistyön tuloksena.

Yritys on lyhyessä ajassa saavuttanut merkittävän aseman kosteiden tilojen tekijöinä Uudellamaalla. Viime vuonna yritys toteutti lähes 250 kylpyhuone- ja saunaremonttia pääasiassa kotitalouksille sekä pienille taloyhtiöille ja yrityksille. “Jokainen remontti on viety loppuun sovitussa aikataulussa ja kiitettävin arvosanoin. Iso kiitos siitä kuuluu koko henkilöstöllemme, joka tekee työtään loistavalla asenteella, nöyrästi ja ammattitaitoisesti.” kertoo Nemo Kylpyhuoneremontit Oy:n toimitusjohtaja Markku Manninen.

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Onnistunut kylpyhuoneremontti lähtee huolellisesta suunnittelusta ja riittävästä asiantuntemuksesta. Kylpyhuoneen käyttö, tarvittavat säilytystilat, siivouksen helppous ja budjetti määrittelevät kuinka toimiva, harmoninen ja siisti uudesta kylpyhuoneesta tulee.

Alkuvaiheessa kannattaa sopia kylpyhuoneremontin suunnittelusta ammattilaisen kanssa. Suunnittelijan voi tavata liikkeessä tai pyytää paikan päälle keskustelemaan remontista. Suunnittelijan käyttö ei estä omien unelmien toteuttamista, vaan suunnittelija auttaa toteuttamiskelpoisten unelmien löytämiseen.

Asiakas voi käydä valitsemassa laatat tai kalusteet itse haluamassaan liikkeessä. Mikäli Nemo tekee lopullisen tilauksen asiakkaalle, asiakas saa hyödyn Nemon saamista ostoalennuksista sekä välttyy tuotteiden kuljettamiselta tai palautusten hoitamiselta.

“Tutustumiskäynnin aikana suunnittelija pystyy arvioimaan tarvittavien muiden töiden, kuten sähkö- ja putkitöiden tarpeellisuuden sekä kustannukset. Nämä tiedot remontin tilaaja saa kirjallisesti eriteltynä myös antamassamme tarjouksessa.“ mainitsee Markku Manninen.

Nemo Kylpyhuoneremontit antaa aina kirjallisen tarjouksen koko kylpyhuoneremontista. Tarjous pitää sisällään 3D-suunnitelman toteutettavasta kylpyhuoneesta, pitävän hinnoittelun sekä luettelon kalusteista, tarvikkeista ja muista tarvittavista töistä (esimerkiksi putki- ja sähkötyöt), jotka remontin valmistumiseen tarvitaan.

Remontin valmistuminen

Nemo Kylpyhuoneremontit palvelee asiakasta remontin alkuvaiheen suunnittelusta valmistumiseen asti. Remonteissa ei pyritä kilpailemaan aikataululla eikä asiakkaille haluta luvata liikoja, vaan remontit tehdään siinä ajassa kuin ne teknisesti ovat mahdollista toteuttaa. Töitä ei myöskään keskeytetä toisten työmaiden takia. Kohteen valmistumisajasta sovitun mukaisesti annetaan aikatakuu. Kylpyhuoneremontin valmistumiseen kannattaa varata noin 12 työpäivää ja ja kylpyhuoneen sekä saunan valmistumiseen noin 20 työpäivää.

 

Nemo kylpyhuoneremontit Oy:llä on kaksi myymälää pääkaupunkiseudulla Suomenojalla ja Tammistossa. Myymälöistä löytyy näyttäviä kotimaisia Magnumin kiukaita. Kuvassa toimitusjohtaja Markku Manninen.

Kohteessa työskentelee pääasiassa yksi kokenut ja ammattitaitoinen asentaja siihen saakka kunnes remontti on täysin valmis. Vastuuasentaja soittaa paikalle putki- ja sähkömiehen, kun niille on tarvetta. Asentaja hoitaa myös yhteydenpidon isännöitsijään ja valvojiin. Projektipäällikkö hoitaa muun yhteydenpidon, tilaa tarvittaessa kosteuskartoituksen ja kuivauksen sekä vastaa kaikkien tuotteiden ja tarvikkeiden saapumisesta työmaalle ajoissa.

Ennalta sovittu hinta

Vaikka jokainen kylpyhuoneremontti on erilainen, pystytään remontit hinnoittelemaan erittäin tarkasti jo tarjousvaiheessa. Hintaa nostavat tai laskevat asiakkaan suunnitteluvaiheessa tekemät valinnat, niin kalustuksen kuin laattojenkin suhteen.

Nemo Kylpyhuoneremontit antaa pysyvän hintatarjouksen ennen projektiin ryhtymistä. Pelkkä kylpyhuoneremontti kustantaa yleensä 12 -15 000 euroa. Kustannus on noin 20 000 euroa, jos samassa yhteydessä remontoidaan myös sauna. Tämä kustannus pitää sisällään koko remontin eli työn hinnan, tarvikkeet ja kalusteet sekä myös putki- ja sähkötyöt. Nemo Kylpyhuoneremontit laskuttaa koko remonttisumman vasta, kun tila on kokonaan valmis.

Nemo kylpyhuoneremontit

Tammiston kauppatie 18, 01510 Vantaa Puh. 010 583 7720
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.nemokylpyhuone.fi


Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely