Nanopinnoite on edullinen vaihtoehto kylpyhuoneremontille

Kylpyhuoneremontin voi nyt toteuttaa pienemmällä budjetilla. Vaihtoehto on kylpyhuoneen laatoituksen puhdistaminen ja suojaaminen nanopinnoitteella. 

Nanopinnoitus on edistyksellinen menetelmä erilaisten tilojen ja pintojen suojaamiseen. Suojattuun materiaaliin ei pääse tarttumaan eikä imeytymään likaavat aineet, jolloin suojaus pidentää pintojen käyttöikää ja helpottaa niiden puhdistusta. Myös pintoja ja ympäristöä vahingoittavien puhdistusaineiden käyttö vähenee merkittävästi. Menetelmä sopii erinomaisesti myös uusille pinnoille. Käsittely pidentää käyttöikää ja helpottaa pintojen puhdistusta. 

Nanoksi on keväällä 2016 perustettu nanopinnoituksiin erikoistunut yritys. Yritys keskittyi aluksi pelkästään kylpyhuoneiden pinnoittamiseen, mutta toiminta on laajentunut kattamaan myös muiden tilojen ja pintojen suojaamiseen nanopinnoituksen avulla. 

Nanopinnoite suoja-aineena

Kylpyhuoneen, WC:n ja keittiön pinnoilla käytetään erityyppisiä suoja-aineita riippuen käsiteltävästä pinnasta. Suoja-aineet ovat turvallisia niin ihmisille, eläimille kuin ympäristöllekin. Käsittely tekee pinnoista vettä ja rasvaa hylkiviä, jonka ansiosta puhdistus helpottuu merkittävästi. Pinnoitteen biostaattiset ominaisuudet vähentävät tehokkaasti mikrobien lisääntymistä suojatulla alustalla.

Kuivuessaan pinnoite muodostaa näkymättömän, hengittävän ja joustavan suojan, jonka vaikutukset tulevat sitä selvemmin esille, mitä pidempään tiloja käyttää. Hengittävyyden ansiosta pinnoitteen alle jäänyt tai sinne mahdollisesti pääsevä kosteus pääsee haihtumaan pois. Käsittely ei muuta pintojen kitkaominaisuuksia.

Mitä nanopinnoitus tarkoittaa esimerkiksi saniteettitiloissa?

Nanopinnoituksessa on kyse kokonaispalvelusta, joka saa vanhatkin saniteettitilat näyttämään miltei uusilta, suojaa pintoja sekä helpottaa jatkossa puhtaanapitoa.

Palvelun yhteydessä tilat puhdistetaan monivaiheisella erikoispuhdistusmenetelmällä ja neutralisoidaan. Tarvittaessa korjataan laatta- ja silikonisaumoja sekä kiinnitetään mahdolliset irronneet laatat.

Korjatut ja puhdistetut pinnat suojataan nanopinnoitteella. Näin saadaan aikaan uuden näköiset saniteettitilat, jossa viihtyvät kohteesta riippuen asukkaat, asiakkaat tai yrityksen oma henkilökunta.

Mikä parasta, nanopinnoitus on merkittävästi nopeampi toteuttaa ja on hinnaltaan vain noin kymmenesosa tilojen uusimisen kustannuksista. Nanoksin kotisivuilla saa laskurista arvion oman kylpyhuoneen nanopinnoittamisesta.

Pinnoitteesta hyötyä myös yrityksille

Nanopinnoituksen avulla voidaan nopeasti ja edullisesti parantaa esimerkiksi ravintoloiden, kahviloiden, huoltoasemien ja hotellien asiakastyytyväisyyttä, helpottaa siivousta sekä esimerkiksi parantaa asuntojen vuokratuottoa. Vähentynyt remontoinnin tarve pienentää kiinteistön elinkaarikustannuksia.

Nanopinnoitus on myös ympäristöteko. Pintakäsittely vähentää merkittävästi luontoa kuormittavien pesuaineiden tarvetta, joten ekologisuus toteutuu aivan konkreettisesti. Luonnollisesti myös normaaliin päivä-, viikko- tai kuukausisiivoukseen menevä aika ja kustannukset vähenevät.

Kuva2

Nanoksi Finland Oy 

Rälssintie 4 A 
00720 Helsinki

Puh. 050 564 2771 

www.nanoksi.fi


Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely