
Ruoan bakteerit lisääntyvät tehokkaimmin huoneenlämmössä
- Lisää tietoa
- Kirjoittanut Toimitus
- 12.04.2018 10:10
Pienet annokset ja nopea jäähdytys parantavat kotiruokien säilyvyyttä
...Pienet annokset ja nopea jäähdytys parantavat kotiruokien säilyvyyttä
...Harvaa asiaa tehdään yhtä usein amatööripohjalta kuin ruoanlaittoa.
...Sannan Ruokakassi -ruokakassiyrityksen liikevaihto kasvoi vuonna 2016 yli 500 prosenttia ja oli 1,5 miljoonaa
...Viesti-Kismetit ovat olleet menestys. Kotimainen suklaavohveli jatkaa suomalaisten rohkaisemista sanomaan tärkeitä
...Grillaaminen ja herkullisesta ruuasta nauttiminen on hyvä tapa nauttia Suomen suvesta. Suomalaisista kuluttajista 93 %
...Suurin osa lapsista osallistuu mielellään leipomiseen ja ruoanlaittoon keittiössä: he saavat luvan käyttää käsiään ja
...Makaronilaatikko on suomalaisten kestosuosikki, ja nyt siitä voivat nauttia myös vegaanista ruokavaliota noudattavat.
...Uusin terveellisen ruuan periaatteiden kumoaminen on aiheuttanut hämmennystä ja levinnyt laajasti sosiaalisessa
...Laadukkaan kahvisadon saatavuus tulevaisuudessa on vaakalaudalla ja sen suurin uhka on ilmastonmuutos: esimerkiksi sään
...Ruuanlaitoissa isoja energiansäästöön vaikuttavia päätöksiä tehdään jo kaupassa, kun mietitään mitä tuotteelle on tehty
...Katukuva kertoo, että lapsilla on nykyään aiempaa enemmän silmälaseja.
Ylipaino on yleisin ravitsemuksellinen virhe lemmikeillä länsimaissa. Arvioiden mukaan noin neljäsosa koirista on ylipainoisia. Helpointa on huolehtia siitä, että koira pysyy koko ajan ihannepainossaan, mutta laihduttaminenkaan ei ole mahdotonta.
Pienet annokset ja nopea jäähdytys parantavat kotiruokien säilyvyyttä
Moni kuulee syksyllä metsän kutsun – on pakko päästä sieneen! Innokkaat sienestäjät tallettavat sienisadon ja syksyn maut pakastamalla, kuivaamalla ja suolaamalla.
Viime elokuussa pääkaupunkiseudun suurimman kirppiksen Perhekirppis Lanttilan toiminta siirtyi Vantaan Petikkoon, mistä oli löytynyt uudet toimitilat.