Nyt myös vegaaneille makaronilaatikkoa kaupasta

Saarioinen toi markkinoille ensimmäiset laatikot vuonna 1957, ja moni tuote, kuten makaronilaatikko, kuuluu suomalaisten kestosuosikkeihin edelleen. Huhtikuun lopussa kauppoihin tullut Vegemakaronilaatikko on jatkoa tammikuussa lanseeratuille Thai-currykaali- ja Italian tomaattispagettivuoille.

-Yhä useammassa pöydässä tarjotaan kasvisruokia. Erilaiset laatikot ovat suomalaisten lempiruokia ja uskomme, että myös vegaaniset versiot maistuvat kuluttajille. Uusi Vegemakaronilaatikko on tehty soijarouheesta ja täysjyvämakaronista, ja makaronilaatikon perinteinen munamaito ja juusto on korvattu kaurakermalla, kookosmaidolla ja vegejuustolla, kertoo Saarioisten innovaatiojohtaja  Mirja Lonka .

Vegehampurilainen tuhdimpaan nälkään

Saarioisten kasvisruokavalikoima täydentyy kesällä myös Isolla Vegehampurilaisella, jossa on muhkea rouhesämpylä, mausteinen falafelpihvi ja vegaaninen Lime-korianterimajoneesi. Lisäksi kauppoihin saapuvat Vegepyörykät Falafel, joissa myös on raikas Lime-korianterimajoneesi.

-Vege-valmisruoat ovat tyypillisesti olleet kevyempiä. Kuluttajien toiveesta kehitimme Saarioisilla nyt myös tuhdimpaa kasvisruokaa kaipaaville Vegehampurilaisen, joka toimii hyvin myös grillissä. Muita tämänkaltaisia tuotteita meillä on valikoimassa jo Vegepizzan ja Grahamkasvispiirakan muodossa, Lonka kertoo.

Saarioinen merkitsee jatkossa kaikki vegaanituotteensa Sopii vegaaneille -merkillä, joka helpottaa kuluttajaa löytämään vegetuotteet kauppojen hyllyiltä.

 


  • Hoikka koira voi hyvin

    Ylipaino on yleisin ravitsemuksellinen virhe lemmikeillä länsimaissa. Arvioiden mukaan noin neljäsosa koirista on ylipainoisia. Helpointa on huolehtia siitä, että koira pysyy koko ajan ihannepainossaan, mutta laihduttaminenkaan ei ole mahdotonta.

  • Kauppa käy Lanttilassa

    Viime elokuussa pääkaupunkiseudun suurimman kirppiksen Perhekirppis Lanttilan toiminta siirtyi Vantaan Petikkoon, mistä oli löytynyt uudet toimitilat.  

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely