Pirteät värit ja kuviot palaavat kylpyhuoneisiin

Nyt laatoissa on turkoosia, mosaiikkia ja aaltoilevaa pintaa. 70-luvulla moni kylpyhuone sai ilmeekseen kirkkaan vihreän tai oranssin. 80-luvulla laatoissa oli koristeellisia kuvioita. Sittemmin vallalla ovat olleet maltilliset valkoisen ja harmaan tasaiset sävyt sekä laatoituksissa että maalatuissa seinissä.

Nyt pirteät värit ovat taas tulossa muotiin myös kylpyhuoneissa. Esimerkiksi Värisilmä-liikkeiden valikoimista löytyy Frame- ja Rewind-seinälaattoja reipashenkisillä värityksillä ja kuvioinneilla. Frame-laatat ovat saaneet vaikutteita välimeren turkoosista ja sinisestä. Turkoosin, indigon ja valkoisen sävyjä on saatavana sekä sileinä että laineita muistuttavan aaltopintaisina. 7x28cm kokoisella Rewind-tiililaatalla voi toteuttaa kalanruotokuvion seinään tai lattiaan.

Frame-laattaperheellä luodaan mosaiikkimaisia seinäpintoja nopeasti. Yhdessä 25x76 senttimetrin kokoisessa laatassa on 12 erilaista kuvioruutua. Kuviot ovat turkoosin, sinisen tai harmaan sävyisiä. Tehdastilauksena saa myös tummanpunaisia ja beigejä Frame-laattoja.


  • Katse keväiseen keittiöön!

    A la Carte ja Petra –keittiöiden kotimaisuus ja laadukas suunnittelu- ja asennuspalvelu ovat etusijalla Suomen 33 Keittiömaailma -myymälässä. Pääkaupunkiseudun kuuden Keittiömaailman asiakaspalvelusta vastaa 20. juhlavuottaan viettävä Suomen suurin keittiöiden jälleenmyyjäyritys.

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely