VihtiSki nappasi Saara Aallon talvifestareille

Vihti Ski kertoi viime vuoden lopussa tulevan vuoden toistaiseksi suurimman paikallisen uutisen, kun se julkaisi talvifestivaalinsa Alpentreffenin esiintyjät. Vihti Ski Center järjestää suositun Alpentreffen-laskettelutapahtuman lauantaina 28.1.2017. Joka toinen vuosi järjestettävä laskettelutapahtuma on kaikenikäisille katsojille suunnattu koko perheen ulkoilutapahtuma, jossa on myös oheisohjelmaa. Tammikuista tapahtumaa tähdittävät Brittien The X Factorissa finaaliin asti päässyt Saara Aalto, suosikkitubettajat Lakko & Herbalisti sekä Hovimuusikko Ilkka.

Tapahtuman järjestää ex-alppihiihtäjä Sami Uotila. ”Toteutamme Alpentreffen-tapahtuman joka toinen vuosi ja siitä on muodostunut täällä jo perinne. Tarkoituksena on aktivoida koko perhe laskettelemaan, mutta mukana on ohjelmaa myös rinteiden ulkopuolella”, hän sanoo. ”On erityisen hienoa, että saimme mukaan nimekkäät artistivieraat, erityisesti megasuositun Saara Aallon hänen kiireisestä aikataulustaan huolimatta”, Sami kiittää.

Illan pääesiintyjä Saara tulee esiintymään illan aikana kahdesti, ensimmäisen kerran kuuden aikaan ja toisen kahdeksalta. Uotila toivoo, että näin perheen pienimmät pääsevät myös katsomaan tähteä.

Tilaisuuden juontaa Jaakko Saariluoma. Oheisohjelmissa ovat mukana Kalle Palander, Jari Isometsä ja Hannu Manninen ja muita myöhemmin tiedotettavia esiintyjiä. 

Vihti maailmankartalle

VihtiSkin Sami Uotila mukaan tammikuun 28. päivänä järjestettävä Alpentreffen on keskuksen suurin panostus tähän saakka. Aikaisemmin festivaalissa on nähty myös supertähtiä kuten Robin ja Anna Abreu. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma on nyt kuitenkin aikaisempaa laaja-alaisempi. Aallon lisäksi paikalle saapuvat nuorison supersuosikit tubettajat Lakko ja Herbalisti, keitä haastattelee juontaja ja stand up-koomikko Jaakko Saariluoma. Kello 17-19.30 välisenä aikana tubettajat jakavat myös nimmareita ja ottavat yhteiskuvia.

Uotila uskoo, että liput tapahtumaan tullaan myymään nopeasti loppuun ja lipun hinnalla pääsee myös laskettelemaan tapahtuman aikana. Alpentreffen Lauantaina 28.1. kello 16-21. Perusliput tapahtumaan alkaen 40,50 €, 6-11-vuotiaat ja eläkeläiset alk. 36,50 €. Alle 5 vuotiaat ilmaiseksi. 


  • Hoikka koira voi hyvin

    Ylipaino on yleisin ravitsemuksellinen virhe lemmikeillä länsimaissa. Arvioiden mukaan noin neljäsosa koirista on ylipainoisia. Helpointa on huolehtia siitä, että koira pysyy koko ajan ihannepainossaan, mutta laihduttaminenkaan ei ole mahdotonta.

  • Kauppa käy Lanttilassa

    Viime elokuussa pääkaupunkiseudun suurimman kirppiksen Perhekirppis Lanttilan toiminta siirtyi Vantaan Petikkoon, mistä oli löytynyt uudet toimitilat.  

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely