Sähköpyörä kasvattaa suosiotaan

Sähköpyörien suosio ja kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti parin viime vuoden aikana. Kasvulle ei näy loppua. Yhä useampi kuluttaja päätyy ostamaan sähköavusteisen polkupyörän. Se tarjoaa näppärän ja hauskan vaihtoehtoisen kulkumuodon. Sähköpyörät eivät ole enää vain ikäihmisten laitteita, vaan se on saanut paljon jalansijaa myös työmatkalaisten keskuudessa.

Sähköavusteiset pyörät ovat sähkömoottorilla varustettuja polkupyöriä, jotka avustavat ajajaa jopa 25 kilometriin tunnissa. Moottori löytyy useasti pyörän keskiöstä, jolloin avustus kohdistuu suoraan polkimiin. On olemassa myös etu- ja takapyöristä vetäviä sähkömoottoreita. Hyvälaatuisen sähköpyörän toimintasäde voi olla jopa yli 100 km yhdellä latauksella. Toki pyörä toimii myös normaalina pyöränä, ilman sähköavustusta!

Sähköavusteisia pyöriä löytyy nykyisin jo kaikista pyöräkategorioista. Mukavalla ajoasennolla olevia kaupunkipyöriä, sporttisempia hybridipyöriä tai vaikka erilaisilla jousituksilla olevia maastopyöriä.

Markkinoilla on saatavilla monia eri moottorityyppejä ja valmistajia. Kuitenkin on hyvä suosia luotettavaa valmistajaa, joka on toiminut alalla jo pidempään. Näin voidaan varmistaa se, että myös tuotteiden jälkimarkkinointi toimii. Esimerkiksi Bike Planeteissa myytävät sähköpyörät ovat varustettuja Shimano Steps, Bosch ja E-Going sähköjärjestelmillä, joihin löytyy kaikki tarvittavat varaosat, sekä tarvittava osaaminen ja diagnostiikkakalusto.

BikeplanetEspoo

Bike Planet Espoo & Vantaa, Espoossa ja Vantaalla toimivat liikkeet ovat täyden palvelun pyörätaloja, joista löydät yhden pääkaupunkiseudun laajimmista sähköpyörävalikoimista. Asiantunteva ja ammattitaitoinen myymälä- ja huoltohenkilökuntamme auttaa sinua löytämään oikean pyörätyypin omiin tarpeisiisi.

Bike Planet Espoo & Vantaa 

Bike Planet Vantaa
Martinkyläntie 39 B, 01720 Vantaa

010 397 0040

Bike Planet Espoo
Friisiläntie 1, 02240 Espoo

010 397 0030

www.bikedealer.fi


  • Hoikka koira voi hyvin

    Ylipaino on yleisin ravitsemuksellinen virhe lemmikeillä länsimaissa. Arvioiden mukaan noin neljäsosa koirista on ylipainoisia. Helpointa on huolehtia siitä, että koira pysyy koko ajan ihannepainossaan, mutta laihduttaminenkaan ei ole mahdotonta.

  • Kauppa käy Lanttilassa

    Viime elokuussa pääkaupunkiseudun suurimman kirppiksen Perhekirppis Lanttilan toiminta siirtyi Vantaan Petikkoon, mistä oli löytynyt uudet toimitilat.  

Kodin Uutiset Kysely

Kodin uutiset kysely